Groeps aanbod

06-55718135 | info@kynolink.nl

Groeps aanbod

Kynolink biedt verschillende groeps cursussen aan. Na ongeveer 5 privélessen kan er gekeken worden of er een groep is waar je samen met je hond bij kan aansluiten. Dit gaat altijd in overleg.  Doordat er verschillende groepen zijn, is er ruime keuze en is er vaak een groep die past. Dit betekent dat een groep nooit samen begint of eindigt, maar wel altijd kan beginnen. Alle cursussen worden gegeven op de locatie in Warmenhuizen. Mocht je vragen hebben, mag je me altijd een berichtje sturen!

Pupcursus


Deze cursus is bedoeld voor de jonge pup. Tijdens deze cursus bouw je een band op met je pup en leer je je pup lezen. Natuurlijk wordt er daarnaast veel aandacht besteed aan socialisatie en de opvoeding. Het hele gezin is van harte welkom tijdens de cursus, zodat de pup ook thuis op een goede manier wordt opgevoed door iedereen! 


De pupcursus wordt gevolgd in blokken van 10 lessen. Een les duurt 60 minuten en is een combinatie van praktijk en theorie. Een groep bestaat uit maximaal 5 cursisten, hierdoor is er voldoende tijd voor individuele aandacht.


Kosten: €150,- voor 10 lessen. 


De cursus is doorlopend, hierdoor is er altijd een mogelijkheid om in te stromen.

Basis cursus


Je hebt geen pup, maar een volwassen hond. Misschien is hij net bij jou en je gezin of je hebt nog geen cursus met hem gevolgd. Je wilt graag nu een cursus volgen om de band met je hond op te bouwen of te versterken, daarnaast wil je graag aan de slag met je hond door verschillende oefeningen. Het kan zijn dat je hond nog een stukje opvoeding nodig heeft, ook dit komt aan bod bij de basis cursus. 


De basis cursus wordt gevolgd in blokken van 10 lessen. Een les duurt 60 minuten en is een combinatie van praktijk en theorie. Een groep bestaat uit maximaal 5 cursisten, hierdoor is er voldoende tijd voor individuele aandacht.


Kosten: €150,- voor 10 lessen. 


De curus is doorlopend, hierdoor is er altijd een mogelijkheid om in te stromen. 

Cani-core lessen


Wordt binnenkort aangevuld!

Vervolg cursus


De vervolg cursus is te volgen na de pupcursus. Tijdens deze cursus wordt er verder gewerkt met nieuwe oefeningen, gaan we oefeningen uitbreiden en herhalen we de oefeningen die de hond al geleerd heeft. 


De vervolg cursus wordt gevolgd in blokken van 10 lessen. Een les duurt 60 minuten en is een combinatie van praktijk en theorie. Een groep bestaat uit maximaal 5 cursisten, hierdoor is er voldoende tijd voor individuele aandacht.


Kosten: €150,- voor 10 lessen.


De cursus is doorlopend, hierdoor is er altijd een mogelijkheid om in te stromen.

Senior lessen


Je hebt al een oudere hond (vanaf 7 jaar), maar het is zonde om samen achter de geraniums te gaan zitten! Hoe leuk is het om samen met jou senior lekker bezig te zijn. Tijdens de senior lessen komen er verschillende oefeningen en activiteiten aan bod, hierdoor is het voor elke senior goed vol te houden. 


De senior lessen worden gevolgd in blokken van 5 lessen. Een les duurt 45 minuten. Een groep bestaat uit maximaal 4 cursisten, hierdoor is er voldoende tijd voor individuele aandacht.


Kosten: €60,- voor 5 lessen.


De cursus is doorlopend, hierdoor is er altijd een mogelijkheid om in te stromen. 

Puppy gym


Wordt binnenkort aangevuld!

Contact

 

 

Molenstraat 10

1502 TH Zaandam

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved