Privé aanbod

06-55718135 | info@kynolink.nl

PRIVÉ AANBOD

Canicross kan ook worden gevolgd als privéles(sen)! Wanneer je hier meer over wilt weten, kijk dan even hier!

Inburgeringscursus

 

Een hond uit het buitenland, hoe nu verder? Kynolink biedt een inburgeringscursus aan voor hond en eigenaar. Zowel de hond als eigenaar leren in deze cursus over elkaar en met elkaar!

 

Wat leert de hond tijdens deze cursus? De hond leert omgaan met prikkels, krijgt meer zelfvertrouwen en leert te ontspannen bij de eigenaar. Daarnaast leert de hond samen te werken met zijn eigenaar.

 

Wat leert de eigenaar tijdens deze cursus? De eigenaar leert zijn of haar hond 'lezen'. Wat vertelt je hond nu eigenlijk en wat heeft hij nodig? Hoe leer je je hond omgaan met prikkels, hoe kan hij ontspannen en hoe kan je leren samenwerken met je hond?

 

Tijdens de cursus werken we met oefeningen om te socialiseren, leert de hond contact te maken met de eigenaar en krijgt de eigenaar basistechnieken aangereikt om de hond te laten ontspannen. Daarnaast gaan we aan de slag met zelfbeheersingsoefeningen en is hersenwerk ook een belangrijk aandachtspunt. Er is geen vast lesplan waar aan wordt vast gehouden, het wordt geheel ingevuld met waar de honden behoefte aan hebben. De 'standaard' commando's komen in deze cursus niet aan de orde. De cursus is voor de eigenaar die graag zoekt naar verdieping.

 

De cursus is ook uitermate geschikt voor herplaatste honden die al langere tijd in Nederland zijn en honden uit het asiel in Nederland.

 

De cursus bestaat uit 1 theorieles (zonder hond) en 5 praktijklessen. De lessen duren 45 minuten (theorieles een uur) en worden gegeven op de locatie in Warmenhuizen of aan huis. Er wordt voornamelijk in de binnenhal getraind. Er zit telkens 2 weken tussen de lessen. De lessen worden onderling afgesproken.

 

De kosten zijn €125,-.

 

Data en tijd gaan in overleg!


De cursus wordt individueel gevolgd.

 

Mocht je vragen hebben over privéles of je opgeven? Stuur me dan even een berichtje!

 
 
 
 

Toch liever les in groepsverband of een workshop? Ook dat is mogelijk bij Kynolink!

Intensief begeleidingstraject

 

Wil je graag begeleiding bij de opvoeding van je hond? Heb je behoefte om iemand naast je te hebben staan die helpt om een goede band met je hond op te bouwen?

 

Heb je een hond uit het buitenland, uit het asiel of geadopteerd? Wil je je hond een goede start geven? Of merk je dat je tegen problemen aan loopt die je graag wilt oplossen?

 

Dan is het begeleidingstraject misschien wel iets voor jou en je hond.

 

Het begeleidingstraject bestaat uit 2 maanden intensief contact. Dit contact bestaat uit een eerste privéles van 1,5 uur en daarna privéles / begeleiding van 1 uur verdeeld over 2 maanden bij jou thuis (dus 5 x 1 uur). Daarnaast hebben we 1x per week telefonisch contact en 1x per week, waar nodig, mail contact.

 

Het begeleidingstraject wordt helemaal aangepast op het individu. Dit betekent dat ik naar de hond en eigenaar kijk en we samen beslissen wat nodig is de komende periode. Je kan denken aan: ontspannen zijn in huis, alleen thuis blijven, meer aandacht van de hond krijgen tijdens de wandeling, voorkomen dat de hond overprikkelt raakt, geen of minder angst creëren voor de 'enge' wereld. Daarnaast geef ik je inzicht over je hond, wat laat je hond voor gedrag zien en waarom, wat kan je lezen vanuit zijn lichaamstaal, wat zijn de behoeftes van je hond en hoe kan je deze vervullen?

 

Door geduld, kennis en inzicht die ik met je mee geef, krijg je een hond die een mooi leven tegemoet gaat. Alles wordt de hond aangeleerd met een dwangvrije en positieve aanpak. Er wordt gewerkt aan vertrouwen tussen hond en eigenaar.

 

Wanneer blijkt dat 2 maanden te kort is, kan het traject altijd in overleg verlengd worden.

 

De kosten van het begeleidingstraject zijn €325,-. 

 

Het begeleidingstraject wordt aan huis gegeven, mocht het nodig zijn om gebruik te maken van de locatie in Warmenhuizen, is dit mogelijk.

Privéles op maat.

 

Wanneer je een hond adopteert uit het buitenland, of uit het asiel in Nederland, kan het zijn dat je tegen kleine problemen aanloopt. Je hond is te angstig om in en groepje een cursus te volgen of je loopt tegen specifieke problemen aan die niet behandelt worden in een cursus. Met deze hulpvragen kan je bij mij privéles komen volgen.

 

Wanneer je privéles wilt volgen, nemen we samen door wat de hulpvraag is en hoe ik jullie kan helpen. Ook adviseer ik hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Het kan zijn dat één privéles voldoende is om weer op de rit te komen. Het is ook mogelijk om de vraag over meerdere lessen te verspreiden.

 

 

Locatie Warmenhuizen:

 

Een losse privéles duurt 30 minuten. De kosten zijn €20,-.

 

Wanneer je kiest voor meerdere lessen, kan je kiezen voor een strippenkaart. De lessen duren 30 minuten (een uur is ook mogelijk in overleg). Er zijn 2 opties:

 

  • Strippenkaart 10x €150,-

 

 

Lessen aan huis:

 

Een losse privéles duurt 60 minuten. De kosten zijn €50,-

 

Wanneer je kiest voor meerdere lessen, kan je kiezen voor een strippenkaart. De lessen duren 60 minuten. Er zijn 2 opties:

 

  • Strippenkaart 5x €235,-
  • Strippenkaart 10x €450,- 

  

Contact

 

 

Molenstraat 10

1502 TH Zaandam

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved