Workshops

06-55718135 | info@kynolink.nl

WORKSHOPS

Hersenwerk voor honden

 

Wil jij je hond goed leren kennen door hersenwerk in te zetten? Wil jij inzicht krijgen in het gedrag van je hond? Wil jij je hond laten ontspannen, ontdekken, focussen en fit houden? Dan is de workshop hersenwerk voor honden iets voor jullie!

 

Tijdens de 1,5 uur durende workshop ga je samen met je hond verschillende mogelijkheden ontdekken hoe je hersenwerk kan inzetten. Ook jou creativiteit zal aangewakkerd worden om zelf leuke hersenwerk ideeën voor je hond te bedenken! 

 

De workshop is kleinschalig, er doen maximaal 4 combinaties mee. Hierdoor is er veel ruimte en tijd voor individuele begeleiding. 

 

Wil je meer weten over hersenwerk voor honden? Kijk dan even hier voor meer informatie. 

 

De kosten voor de workshop bedragen €25,-, dit is inclusief koffie / thee en een certificaat.

 

De workshop wordt gegeven op de locatie in Warmenhuizen. Wanneer de workshop wordt aangeboden, kan je zien op de facebook pagina van Kynolink. Geen Facebook? Geen probleem! Neem dan even contact met me op.

 

(De workshop kan ook op een andere locatie worden gegeven. Neem contact met me op om te overleggen!)

Actief onderweg met je hond

 

Denk je bij jezelf ook wel eens: jeetje, dat rondje wandelen met m'n hond wordt wel een beetje saai... Hoe zal je hond het dan ervaren als jij dat al denkt? 

 

Niet elke hond kan los lopen, dit kan verschillende redenen hebben. Een blokje om of een grote wandeling wordt dan snel saai voor hond en eigenaar. Ik kan je tijdens de workshop laten zien dat een wandeling ook heel leuk kan worden door actief bezig te zijn: zoekspelletjes, oefeningen, materialen gebruiken die je buiten tegen komt. Door dit samen met je hond aan te gaan, wordt de wandeling leuker voor hond en eigenaar, maar het versterkt ook de band met je hond!

 

Tijdens de 1,5 uur durende workshop ga je samen met je hond verschillende mogelijkheden ontdekken hoe je je creativiteit kan inzetten tijdens de wandeling.

 

De workshop is kleinschalig, er doen maximaal 4 combinaties mee. Hierdoor is er veel ruimte en tijd voor individuele begeleiding. De kosten bedragen €25,- per combinatie.

 

De workshop wordt gegeven op de locatie op verschillende locaties in Nederland. Waar en wanneer de workshop wordt aangeboden, kan je zien op de facebook pagina van Kynolink. Geen Facebook? Geen probleem! Neem dan even contact met me op.

 

De workshop gaat ook door met wat slechter weer, dus kijk goed naar de weersvooruitzichten met wat je aan trekt. Goede schoenen zijn in ieder geval handig. Bij code oranje/rood en onweer wordt de workshop verschoven naar een andere dag. 

 

(De workshop kan ook op een andere locatie worden gegeven. Neem contact met me op om te overleggen!)

Contact

 

 

Molenstraat 10

1502 TH Zaandam

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved