Veel gestelde vragen

06-55718135 | info@kynolink.nl

VEEL GESTELDE VRAGEN

Hieronder staan de veelgestelde vragen. Mocht je een vraag hebben waarvan je het antwoord niet kan vinden of onvolledig is, mag je altijd even contact met me opnemen.


 


Wanneer wordt er les gegeven?


Alle privélessen worden in overleg met de eigenaar ingepland. Kynolink is flexibel in tijd: doordeweeks, 's avonds en in het weekend zijn er mogelijkheden om privéles te hebben. De groepslessen en workshops worden op vaste dagen ingepland. Mocht je niet kunnen op één van de dagen, laat dan even een berichtje achter. Er is vaak wel iets te regelen.Waar worden de lessen gegeven?


Kynolink geeft zowel aan huis les als op de locatie in Warmenhuizen. De locatie die wordt gebruikt is HAC de Wenge, De Wengeweg 19. In overleg wordt besproken wat de meest ideale plek is om les te hebben met uw hond. 


 

Hoe lang duurt een les of workshop?


Dit hangt geheel af wat voor les of workshop je volgt. Bij de uitleg van de lessen en workshops kan je terug vinden hoe lang het duurt. Mocht je er nog vragen over hebben, kan je natuurlijk altijd even contact met me opnemen.


 

Hoe kan ik betalen?


Een losse privéles kan contant betaald worden, daarnaast is er een pinapparaat beschikbaar. Een strippenkaart, begeleidingstraject, workshop of cursus wordt vooraf voldaan (u krijgt de factuur gemaild).


 

Wat heb ik nodig tijdens een les of workshop?


Wat belangrijk is, is dat je je hond mee neemt ;) Alleen tijdens de theorielessen mag je je hond thuis laten. Kan dit niet, laat het dan even weten, dan zorgen we voor een oplossing. Je hond mag een tuig of een halsband dragen, geen slipketting. Je hebt een riem nodig van ongeveer 3 meter. Naast je hond zijn beloningen heel erg belangrijk. Let wel op dat het een beloning is die je hond ziet als beloning. Ik heb diverse voerbeloningen en speel beloningen te koop, mocht je niet goed weten wat je in kan zetten. Neem veel (verschillende) voerbeloningen mee. Ook is een speeltje waar je samen met je hond mee kan spelen een pré, bijvoorbeeld een flostouw of iets anders wat je samen met je hond vast kan houden. 

Contact

 

 

Molenstraat 10

1502 TH Zaandam

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved