Adoptiehonden cursus

Adoptiehonden cursus

Een hond adopteren, het gebeurt steeds vaker: vanuit het buitenland, het asiel of herplaatsing. Geweldig dat jij er voor gekozen hebt om een hond een nieuwe kans te geven of al een nieuwe kans hebt gegeven! 


Een goede basis is heel belangrijk met je hond, het maakt niet uit wat de leeftijd is van de hond: pup, volwassen of senior. En dat maakt het vaak iets moeilijker met een geadopteerde hond, hij heeft namelijk een rugzakje... Een  verleden. Wat er in die rugzak zit? Dat is vaak niet bekend. Denk aan angst voor mensen of honden, grenzeloos gedrag of ander gedrag wat je hond laat  zien.


Je kan bedenken dat elke geadopteerde hond alles nog moet leren. Wanneer je bij het begin begint, is de start altijd goed. En dat is een band opbouwen met je hond. Vanuit het vertrouwen kan je verder gaan bouwen. 


Elke hond is anders en daarom is dit ook geen vaste cursus. Ik ga samen met jou en je hond op ontdekkingstocht dat jij en je hond nodig hebben om een goede basis neer te zetten. Door middel van verschillende oefeningen bouwen we aan het vertrouwen. Dat is wat jou hond nodig heeft!


De lessen worden individueel gevolgd.  

Voor welke hond geschikt?

Deze cursus is geschikt voor elke geadopteerde hond, uit het buitenland of uit het asiel, die er aan toe is om naar de locatie in Warmenhuizen te komen. 


Opzet lessen

De cursus duurt 5 lessen.


De lessen duren 30 minuten.


Kosten cursus

De cursus kost €100,-.


Wanneer

Doordat de lessen individueel zijn, is er op verschillende dagdelen in de week plaats om te starten. (In het weekend wordt er geen les gegeven op de locatie)


Locatie

De cursus wordt gegeven op locatie HAC de Wenge in Warmenhuizen.

Daarnaast wordt de cursus aan huis gegeven. Klik hier voor meer informatie over thuisbegeleiding.


Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor de puppycursus, kunt u telefonisch contact opnemen of het inschrijfformulier invullen op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.