Begeleidingstraject adoptiehond aan huis

BEGELEIDINGSTRAJECT aan huis

Een goede start maken met je geadopteerde hond? Die kan nu al beginnen voordat de hond er is! Voordat de hond komt begint het begeleidingstraject, hierdoor ben je er helemaal klaar voor als hij komt! 


De hond moet de eerste weken bijkomen van wat er allemaal gebeurd in zijn leventje. Wennen, slapen, het huis leren kennen. Belangrijk is dat er dan niet te veel wordt gedaan met de hond, de prikkels worden rustig opgebouwd. Dat is de reden dat het begeleidingstraject aan huis gegeven. 


Tijdens het intensieve begeleidingstraject van 5 weken maken we samen met de hond een mooie basis die gebaseerd is op vertrouwen en contact. Zo kan de hond in zijn nieuwe omgeving een mooie begin krijgen. 


Doordat elke hond anders is, zal geen begeleidingstraject er hetzelfde uit zien. Ik ga samen met jou en je hond kijken wat jullie nodig hebben en hoe je de eerste weken voor je hond zo goed mogelijk kan laten verlopen. 


Ik kom aan huis in het noordelijke deel van Noord Holland (dit is vanaf Alkmaar en noordelijker).

Voor welke hond geschikt

Het begeleidingstraject is voor iedereen geschikt die een hond adopteert (uit het buitenland, asiel) 


Opzet

Het begeleidingstraject wordt gegeven aan huis en via beeldbellen.

Les 1: privéles aan huis, ongeveer 2 weken voordat de hond komt. (60 minuten)

Les 2: Beeldbellen, ongeveer 2 dagen na aankomst van de hond. (30 minuten)

Les 3: Priveles aan huis, ongeveer een week na aankomst van de hond. (60 minuten) Les 4: Beeldbellen, ongeveer 11 dagen na aankomst van de hond. (30 minuten)

Les 5: Privéles aan huis, ongeveer 21 dagen na aankomst van de hond. (60 minuten)


Kosten

De kosten van het gehele begeleidingstraject zijn €180,-*


Wanneer

Doordat de lessen aan huis worden gegeven, is er op verschillende dagdelen in de week plaats om te starten. Er kan ook altijd gestart worden en er is geen wachtlijst.


Locatie

De lessen worden aan huis gegeven.


Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor het begeleidingstraject, kunt u telefonisch contact opnemen of het inschrijfformulier invullen op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.


* Ik bereken reiskosten als de enkele reis meer is dan 20km vanaf postcode 1764NT.

   Ik bereken dan €0,20 per gereden kilometer (enkele reis).