Puber cursus

06-55718135 | info@kynolink.nl

Puber cursus

En dan komt het! Je hond komt in de puberteit. De hormonen gieren door het lijf, de hond gaat eens even zoeken naar zijn grenzen en ‘doet het niet meer’ wanneer je er om vraagt. Of je nu wel of geen puppycursus hebt gevolgd, je ziet verandering in het gedrag van je hond. En vaak kan je hem wel achter het behang plakken…


Juist nu is het zeer belangrijk dat jij er voor je hond bent en dat je jou hond op een positieve manier gaat helpen om de juiste keuzes te maken en de goede kant op te sturen. Je leert dat je als eigenaar nog meer in contact moet blijven met je hond, de band die je hebt opgebouwd met je hond als puppy moet worden vastgehouden. Daarnaast is het belangrijk dat je je hond kan laten groeien tot een volwassen en evenwichtige hond.


In de pubercursus ga je aan de slag met de zelfbeheersing van de hond, ga je je hond leren om te gaan met afleidingen. Maar ook ga je aan de slag om je hond fysiek en mentaal uit te dagen. We maken een start met balans en coördinatie.

Voor welke hond geschikt?

Deze cursus is geschikt voor elke hond vanaf ongeveer 6 maanden. Het maakt niet uit of je wel of niet een puppycursus hebt gevolgd en waar je deze hebt gevolgd.


Opzet cursus

De cursus duurt 10 lessen.


De eerste 5 lessen zijn individueel*, daarna is er een mogelijkheid om in te stromen in een passend groepje. De groepjes zijn klein, maximaal 4 combinaties. Natuurlijk kan de cursus ook individueel voortgezet worden.


De individuele lessen duren 30 minuten. De groepslessen duren 50 minuten.


* Wanneer je al in een puppycursus groepje zit bij Kynolink, kan deze worden voortgezet in de pubercursus en zijn individuele lessen niet van toepassing.


Kosten cursus

De cursus kost €150,-.


Wanneer

Doordat er wordt begonnen met individuele les, is er op verschillende dagdelen in de week plaats om te starten. Er kan ook altijd gestart worden en er is geen wachtlijst.


Locatie

De cursus wordt gegeven op locatie HAC de Wenge in Warmenhuizen.

Daarnaast wordt de cursus aan huis gegeven. Klik hier voor meer informatie over thuisbegeleiding.


Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor de pubercursus, kunt u telefonisch contact opnemen of het inschrijfformulier invullen op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Contact

 

 

Zandvaart 78

1764 NT Breezand

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved