Puppy cursus

Puppy cursus

Puppy’s hebben heel veel te leren! Ze komen net in de wijde wereld en weten eigenlijk niet zo goed wat ze hier mee aan moeten. Dit geldt voor zowel in huis als buiten. Want alles is leuk! En als eigenaar zie je een paar schattige ogen, maar zijn deze ogen nog steeds schattig wanneer je steeds op zoek moet naar je schoenen? Of als hij achter de kat aan zit?


Daarin heb jij als eigenaar ook veel te leren. Hoe is de lichaamstaal van je pup? Wat laat hij zien? Hoe gaat de ontwikkeling van de pup? Wat kan je wel doen en wat niet…


In de puppycursus ga je een goede band ontwikkelen met je hond, iets wat je meeneemt voor de rest van het leven van je hond! Jij leert wat je pup nodig heeft en je pup leert dat jij een superleuk mens bent! Je leert wat een goede balans is voor je pup (overstimulatie en onderstimulatie). Daarnaast zijn het hierkomen, het relaxt wandelen aan de lijn, spelen met je pup en zelfbeheersing thema’s die worden behandeld tijdens de lessen.

Voor welke hond geschikt?

Deze cursus is geschikt voor elke pup vanaf ongeveer 9 weken.


Opzet cursus

De cursus duurt 10 lessen.


De eerste 5 lessen zijn individueel, daarna is er een mogelijkheid om de cursus voort te zetten in een duoles, afhankelijk van voorkeur en ons advies.


De individuele lessen en duolessen duren 30 minuten.


Kosten cursus

De cursus kost €175,-.*


Wanneer

Doordat er wordt begonnen met individuele les, is er op verschillende dagdelen in de week plaats om te starten. (In het weekend wordt er geen les gegeven op de locatie)


Locatie

De cursus wordt gegeven op locatie HAC de Wenge in Warmenhuizen.

Daarnaast wordt de cursus aan huis gegeven. Klik hier voor meer informatie over thuisbegeleiding.


Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor de puppycursus, kunt u telefonisch contact opnemen of het inschrijfformulier invullen op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.


* per 1 januari 2021