Samen in balans

Samen in balans

Een goede basis is zo belangrijk met je hond. Ook met je puberhond of volwassen hond. Met alleen een puppycursus ben je er nog niet altijd. Je merkt dat je makkelijker bent geworden toen alles goed ging, of je begint nu te zien dat je hond vaker nee wordt genoemd dat zijn echte naam. Je wilt je hond leren begrijpen, zodat je er iets aan kan gaan doen. Op dat moment is het belangrijk om de basiscursus te gaan doen!


Tijdens deze cursus leer je je hond begrijpen, kan je hem lezen. Wat bedoelt hij en wat heeft hij nodig van jou als eigenaar. Heeft de hond een rugzakje waar rekening mee gehouden moet worden? Dan krijg je tools hoe je hier mee om kan gaan. Je bouwt een stevige band op met je hond en je komt met je hond op 1 lijn te zitten, zodat het (weer) leuk is om een hond te houden.


In deze cursus ga je aan de slag met het vertrouwen van de hond, oefeningen worden afgewisseld door fysieke en mentale oefeningen. Je leert relaxt wandelen met je hond en het hier komen is een belangrijk onderdeel!


Deze cursus is voor honden die geen puppy / puber cursus hebben gevolgd bij Kynolink. De cursus word individueelgevolgd.

Voor welke hond geschikt?

Deze cursus is geschikt voor elke volwassen hond.


Opzet cursus

De cursus duurt 5 lessen. 


De lessen duren 30 minuten.


Kosten cursus

De cursus kost €100,-.


Wanneer

Doordat de cursus individueel wordt gevolgd, is er op verschillende dagdelen in de week plaats om te starten. (In het weekend wordt er geen les gegeven op de locatie)


Locatie

De cursus wordt gegeven op locatie HAC de Wenge in Warmenhuizen.

Daarnaast wordt de cursus aan huis gegeven. Klik hier voor meer informatie over thuisbegeleiding.


Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor de puppycursus, kunt u telefonisch contact opnemen of het inschrijfformulier invullen op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.