Begeleidingstraject adoptiehond

06-55718135 | info@kynolink.nl

BEGELEIDINGSTRAJECT

Een goede start maken met je geadopteerde hond? Die kan nu al beginnen voordat de hond er is! Voordat de hond komt begint het begeleidingstraject, hierdoor ben je er helemaal klaar voor als hij komt! 


De hond moet de eerste weken bijkomen van wat er allemaal gebeurd in zijn leventje. Wennen, slapen, het huis leren kennen. Belangrijk is dat er dan niet te veel wordt gedaan met de hond, de prikkels worden rustig opgebouwd. Dat is de reden dat het begeleidingstraject aan huis gegeven. 


Tijdens het intensieve begeleidingstraject van 4 weken maken we samen met de hond een mooie basis die gebaseerd is op vertrouwen en contact. Zo kan de hond in zijn nieuwe omgeving een mooie begin krijgen. 


Doordat elke hond anders is, zal geen begeleidingstraject er hetzelfde uit zien. Ik ga samen met jou en je hond kijken wat jullie nodig hebben en hoe je de eerste weken voor je hond zo goed mogelijk kan laten verlopen. 

Voor welke hond geschikt

Het begeleidingstraject is voor iedereen geschikt die een hond adopteert (uit het buitenland, asiel) 


Opzet

Het begeleidingstraject wordt gegeven aan huis en via beeldbellen.

Les 1: privéles aan huis, ongeveer 2 weken voordat de hond komt. (60 minuten)

Les 2: Beeldbellen, ongeveer 2 dagen na aankomst van de hond. (30 minuten)

Les 3: Priveles aan huis, ongeveer een week na aankomst van de hond. (60 minuten) Les 4: Beeldbellen, ongeveer 11 dagen na aankomst van de hond. (30 minuten)

Les 5: Privéles aan huis, ongeveer 16 dagen na aankomst van de hond. (60 minuten)


Kosten

De kosten van het gehele begeleidingstraject zijn €180,-*


Wanneer

Doordat de lessen aan huis worden gegeven, is er op verschillende dagdelen in de week plaats om te starten. Er kan ook altijd gestart worden en er is geen wachtlijst.


Locatie

De lessen worden aan huis gegeven.


Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor het begeleidingstraject, kunt u telefonisch contact opnemen of het inschrijfformulier invullen op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Contact

 


 Zandvaart 78

1764 NT Breezand

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved