Privéles aan huis

06-55718135 | info@kynolink.nl

PRIVÉLES AAN HUIS

Soms is het beter om te kiezen voor privéles aan huis met je hond. Privéles aan huis houdt in dat ik naar jou toe kom en daar les geef. Wanneer kan je kiezen voor privéles aan huis? Je wilt graag meteen het geleerde tijdens de les oefenen in de praktijk, ik kan gelijk inspelen op de situaties die zich voordoen. Je hebt een hond die angstig is en die je niet mee kan nemen naar de locatie, dit kan al te veel zijn voor de hond waardoor hij niet kan leren. Door je eigen situatie is het niet mogelijk om naar de locatie te komen. Maar zo zijn er nog talloze voorbeelden waarom je kan kiezen voor thuisbegeleiding.


Wanneer je kiest voor privéles aan huis zijn alle opvoedingsvragen mogelijk: puppycursus, pubercursus, basiscursus, geadopteerde honden en daarnaast hersenwerk voor honden. Meer over deze cursussen kan je hier vinden. Daarnaast is thuisbegeleiding geschikt voor specifieke hulpvragen.

Voor welke hond geschikt

Privéles aan huis is voor elke hond geschikt. Het is geschikt voor honden die het niet aan kunnen om naar de locatie toe te komen. Daarnaast is het geschikt voor hulpvragen die juist in en om huis voorkomen.


Opzet

Kennismakingsles: 90 minuten.

Vervolglessen: 60 minuten. 


De eerste les is altijd een kennismakingsles. In deze les licht ik mijn visie op opvoeding en training toe. Daarnaast gaan we meteen aan de slag met de hulpvraag. 


Kosten

Kennismakingsles aan huis: €75,-

Vervolgles los aan huis: €55,-

5 lessen privéles aan huis: €240,-


Wanneer

Doordat de lessen aan huis worden gegeven, is er op verschillende dagdelen in de week plaats om te starten. Er kan ook altijd gestart worden en er is geen wachtlijst.


Locatie

De lessen worden aan huis gegeven.


Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor privéles aan huis, kunt u telefonisch contact opnemen of het inschrijfformulier invullen op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Contact

 


 Zandvaart 78

1764 NT Breezand

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved