Thuisbegeleiding

06-55718135 | info@kynolink.nl

THUISBEGELEIDING

Soms is het beter om te kiezen voor thuisbegeleiding met je hond. Thuisbegeleiding houdt in dat ik naar jou toe kom en daar les geef. Wanneer kan je kiezen voor thuisbegeleiding? Je wilt graag meteen het geleerde tijdens de les oefenen in de praktijk, ik kan gelijk inspelen op de situaties die zich voordoen. Je hebt een hond die angstig is en die je niet mee kan nemen naar de locatie, dit kan al te veel zijn voor de hond waardoor hij niet kan leren. Door je eigen situatie is het niet mogelijk om naar de locatie te komen. Maar zo zijn er nog talloze voorbeelden waarom je kan kiezen voor thuisbegeleiding.


Wanneer je kiest voor thuisbegeleiding zijn alle opvoedingsvragen mogelijk: puppycursus, pubercursus, basiscursus, geadopteerde honden en daarnaast hersenwerk voor honden. Meer over deze cursussen kan je hier vinden. Daarnaast is thuisbegeleiding geschikt voor specifieke hulpvragen.

Voor welke hond geschikt

Thuisbegeleiding is voor elke hond geschikt. Het is zeer geschikt voor honden die het niet aan kunnen om naar de locatie toe te komen.


Opzet

Thuisbegeleiding gaat uit van 5 lessen van 1 uur. De eerste les is een kennismakingsles. In deze les licht ik mijn visie op opvoeding en training toe.


Kosten

5 lessen thuisbegeleiding kosten €240,-


Wanneer

Doordat de lessen aan huis worden gegeven, is er op verschillende dagdelen in de week plaats om te starten. Er kan ook altijd gestart worden en er is geen wachtlijst.


Locatie

De lessen worden aan huis gegeven.


Aanmelden

Wanneer u zich wilt aanmelden voor thuisbegeleiding, kunt u telefonisch contact opnemen of het inschrijfformulier invullen op de website. Er wordt dan zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen.

Contact

 

 

Zandvaart 78

1764 NT Breezand

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved