Werkwijze

WERKWIJZE

Hoe gaat Kynolink te werk?

 

De nadruk bij Kynolink tijdens de training ligt op het aanleren van gewenst gedrag. De hond wordt gemotiveerd om het gewenste gedrag te vertonen en zijn de kansen klein dat de hond ongewenst gedrag kan vertonen. Bij Kynolink wordt er gewerkt met beloningen, zo kan het gewenste gedrag bekrachtigd worden. Er wordt drukvrij getraind, de hond zal nooit in een positie gedwongen worden waar hij zelf niet voor zou kiezen. 

 

Naast het aanleren van gewenst gedrag, werkt Kynolink voornamelijk aan de verbinding tussen hond en eigenaar. De combinatie leert samenwerken, vertrouwen hebben in elkaar, communiceren. De eigenaar leert inzicht krijgen in het gedrag van zijn of haar hond. Hoe laat een hond zien hoe hij zich voelt? Wat kan je als eigenaar daar aan doen? 

 

De situatie wordt voor de hond zo gecreerd dat het een veilige plek is, waar de hond zich kan ontspannen en durft te leren.

 

Daarnaast staat plezier hoog in het vaandel, wanneer hond en eigenaar plezier ervaren, zal de hond sneller bereid zijn om voor zijn eigenaar te werken! 

 

 

Kynolink onderscheidt zich door de kennis en professionaliteit.


Daarnaast is Kynolink zeer ervaren met honden uit het buitenland.