workshop canicross

06-55718135 | info@kynolink.nl

Workshop canicross

Canicross, hardlopen met je hond in de natuur, als een team! Lijkt het leuk om met je hond de sport canicross te beoefenen? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Dan is deze workshop perfect voor jou en je hond. Daarnaast is deze workshop ook zeer geschikt als je mee wilt doen aan dogsurvivals.

Tijdens deze 3 uur durende workshop leer je de beginselen van canicross. Onderwerpen die aan bod komen: warming up voor jou en je hond, canicross technieken (er wordt een rondje van ongeveer 3 km gelopen), cooling down voor jou en je hond. Er wordt getraind op een positieve manier en vanuit ontspanning. Het gaat er om dat jij en je hond als team samenwerken! Je leert naar je hond kijken, aanwijzingen te geven aan je hond en je hond voor je uit te laten lopen. Na de workshop kan je zelf aan de slag met je hond (of kan je een cursus volgen).

Heb je geen spullen? Geen probleem, deze kan je lenen! Na afloop kan ik advies geven wat je nodig hebt om deze geweldige sport te beoefenen.

Iedereen kan meedoen aan deze workshop. De hond moet minimaal 1 jaar oud zijn en gezond zijn. Twijfel je hier over, neem dan even contact met me op.

Prijs: €42,50 inclusief koffie / thee, leenmateriaal. Exclusief kosten duinen (dagpas €1,80). Er wordt begonnen vanaf een parkeerplaats aan het Noord Hollands duinreservaat.

De workshop duurt van 11:00 uur tot 14:00 uur. De groep bestaat uit maximaal 4 combinaties, zo is er voldoende ruimte voor individuele aandacht.


De data voor de workshops kan je hier vinden. Wil je je opgeven, stuur dan even een mail naar info@kynolink.nl. Ook wanneer je vragen hebt mag je me een mail sturen.

Contact

 


 Zandvaart 78

1764 NT Breezand

Telefoon: 06 - 55718135

Email: info@kynolink.nl

 

Locatie

 

 

HAC de Wenge

De Wengeweg 19

1749 DA Warmenhuizen

 

Copyright © All Rights Reserved